Hvad er fordelene ved vores IPL?

1: Til desktop har vi 4 forskellige skaller til dit valg.
NYHEDER-3
Tilbehøret, der bruges i den interne struktur af de 4 IPL'er, er det samme, bortset fra at filtrene på B- og D-skallene er udenfor, og filtrene på A- og C-skallene er indeni.Omkring 1 år skal filteret udskiftes.Det er nemmere at udskifte filteret i B-skallen og D-skallen, og det kan udskiftes direkte uden at åbne skallen.A- og C-skallerne skal dog åbnes for at erstatte dem.Der er dog 4 blæsere bag A-skallen og C-skallen, og der er kun 2 blæsere bag B-skallen og D-skallen, så varmeafledningseffekten af ​​A-skallen og C-skallen bliver bedre, og den kontinuerlige brugstid. vil være længere.længere.
2: Vores IPL-maskiner har filtre installeret, mens andre producenter ikke har filtre installeret.Fordelene ved at installere et filter er: at beskytte vores britiske importerede xenonlampe, for at sikre, at dens levetid er 1 million skud, 100 %, 100 %, 100 %.
3: Vores xenonlamper er UK-lamper, ikke andre mærker af xenonlamper.Fordelene ved britiske xenonlamper er: mere stabil energi, kraftigere energi og længere levetid.For at spare omkostninger bruger nogle producenter indenlandske xenonlamper, som endda tænder, når de udsender lys.Det er meget usikkert at bruge sådan en maskine, for ikke at nævne den terapeutiske effekt.
4: Vores IPL levetid er 1 million skud, vores IPL lifesapn kan nå 1 million skud, der er eksperimentelle data, hele maskinens levetid, uanset om vi har været testet i lang tid, tænd lyset hver dag, indtil der ikke udsendes lys .vi kan levere 600000 skud levetidstest, kan også give 700000 skud levetidstester, kan også levere 900000 skud levetidstest


Indlægstid: 15-apr-2022